Optika Golumbo 11

Određivanje dioptrije za naočare u našoj optici

 

Optika Golumbo je mesto gde mi brinemo o Vašim očima i gde možete odrediti dioptriju. Optika je osnovana sa namerom da Vam našom stručnošću i obrazovanjem pomogne da pronađete najbolje rešenje za Vaš vid. Kod nas možete sve da obavite što se tiče vida i naočara. Naš optometrista, Dragan Golubović, je tu za Vas za određivanje dioptrije i kontrolu vida. U zavisnosti od Vaših potreba, preporučićemo Vam i najbolju vrstu stakala i okvir koji odgovara funkciji stakala.

optometrista-za-odredjivanje-dioptrije-za-naocare
Dragan Golubović, optometrista

 

Pored Strukovnog optometriste i Medicinskog fizičara sa Prirodno-matematičkog fakulteta (koji određuje dioptriju), naš tim čine optičari i trgovci, ali su moguće i konsultacije sa oftalmologom.

Osim toga što nudimo veliki izbor okvira, vršimo i ugradnju dioptrijskih stakala na najsavremenijim aparatima. Stakla se obrađuju na Huvitz mašini. Izrada naočara se obavlja u najkraćem mogućem roku, tako da je moguće, u zavisnosti od Vaše dioptrije, da naočare budu gotove za samo 10 minuta.

huvitz-masina-za-obradu-dioptrijskih-stakalastaklo-u-masini-za-obradu-i-kamen-za-brusenje-stakala-

 

Ukoliko je prošlo više od godinu dana da niste bili na pregledu, vreme je za određivanje dioptrije i to besplatno kod nas.