Optika Golumbo 11

 Kako je sve počelo i zašto nam je važno da vidite jasno

 

Optiku Golumbo u Novom Sadu, osnovao je 2016. naš optometrista, Dragan Golubović, sa velikom željom da pomogne ljudima da vide bolje. Dragan je uz majku, oftalmologa, i oca, fizičara i optičara, od malena učio o očima, dioptriji i naočarima. Shodno tome, završio je smer Optometrija i smer Fizika na Prirodno-matematičkom Fakultetu u Novom Sadu.

 

optometrista-za-odredjivanje-dioptrije-za-naocare
Dragan Golubović, optometrista

 

Nakon studija i prakse, odlučio je da pokrene svoj mali biznis i otvori svoju prvu optiku. Radnja je tada imala samo 100 dioptrijskih okvira u ponudi, ali mnogo radnih sati i posvećenosti je to nadoknađivalo. Dve godine kasnije, otvorili smo dve nove poslovnice Optike Golumbo, u Kučevu i Veterniku i za kratko vreme uspeli mnogo toga da unapredimo.

Danas možemo da se pohvalimo velikim izborom dioptrijskih ramova i stakala, kao i sunčanih naočara. Vršimo besplatno kompjutersko određivanje dioptrije i ugradnju dioptrijskih stakala na najsavremenijim mašinama.

 

huvitz-masina-za-obradu-dioptrijskih-stakalastaklo-u-masini-za-obradu-i-kamen-za-brusenje-stakala-

 

Zašto je važno da nosite pravu dioptriju?

 

Za ovih 7 godina poslovanja, usrećili smo preko 5000 ljudi pravom dioptrijom. Veoma je važno da nosite tačnu dioptriju koja vam je i potrebna, da vas ne bi mučile glavobolje, a oči se naprezale i umarale. Ako ste dugo nosili lošu dioptriju, verovatno ćete se malo teže priviknuti na novu (ispravnu). U tom slučaju je najvažnije biti uporan i istrajan, uz česte kontrole kod optometriste. Ako ne budete nosili dioptriju koja vam je potrebna, može da se desi da vam kasnije ni dioptrija ne pomogne da vidite kako treba. Na redovnim kontrolama kod optometriste možemo da uočimo anomalije i bolesti oka i tako ćete uspeti da sačuvate vid.
S obzirom na to da naš tim čini naša porodica (optometrista, optičari i trgovci, a moguće su i konsultacije sa oftalmologom), brinemo o vašim očima kao da su naše u pitanju.
Zato ne oklevajte, jer vi sami možete da utičete na vaš celokupan kvalitet života. Zakažite besplatno određivanje dioptrije i kontrolu vida, jer smo mnogim ljudima pomogli da vide jasnije, pa želimo da pomognemo i vama. Već danas možete zakazati svoj termin pozivom na broj telefona 021/3823-147.

I vi nama možete da pomognete

Ako ste već bili naš klijent i pravili naočare kod nas, bili bismo vam zahvalni ako biste ostavili recenziju na našoj Gugl stranici i ocenili nas. Svaka vaša povratna informacija nama puno znači, jer ćemo tako uz vašu pomoć postati još bolji. Hvala vam
Napišite vaše iskustvo sa našom optikom i koliko ste zadovoljni