akcija-varilux-progresivna-stakla-dva-para-po-ceni-jednog

Varilux 1+1

Stručnjaci širom sveta i dalje preporučuju Varilux sočiva kao br.1 za korekciju prezbiopije. Sva Varilux sočiva se preporučuju sa Crizal Forte UV i odobrena su od strane nosilaca kao što ste vi!” – Essilor tim

Trebaju Vam naočare i za čitanje i za daljinu? Više ne morate da nosite dva para i da ih stalno menjate! Za Vas smo spremili najbolju ponudu progresivnih stakala – Varilux, sa kojima ćete od sada moći da u jednim naočarima imate dioptrije za daljinu, kompjuter (srednju udaljenost) i čitanje (blizinu).

Zbog velikog interesovanja, akcija Varilux 1+1 se nastavlja! 

Kupovinom jednog para Varilux multifokalnih stakala, dobijate drugi par potpuno besplatno. Na ovaj način možete imati dva para kvalitetnih progresivnih stakala, prozirnih i fotoosetljivih Transitions, po ceni jednog.

Drugi par (poklon) Varilux stakala će Vam u velikoj meri olakšati život. Više ne morate da se brinete ukoliko izgubite naočare ili ih slučajno slomite, jer ćete imati rezervne naočare istog kvaliteta. Jedan par stakala može da bude npr. Transitions VII generacije, da tamni i svetli u zavisnosti od količine sunčeve svetlosti, a drugi potpuno proziran. Ukoliko želite možete poručiti i oba para prozirna (bela).

Odaberite najbolje za svoje oči i naviknite ih na Essilorov kvalitet. Očekujemo Vas!

Leave a Comment