Zeiss dioptrijska stakla

Novo u ponudi, renomirana stakla nemačkog proizvođača – Zeiss sa dugogodišnjom tradicijom i istorijskim značajem.

Carl Zeiss je 1936. prvi patentirao tehniku proizvodnje dioptrijskih stakala sa antirefleksnom zaštitom.  Dve decenije kasnije, 1959. Zeiss je proizveo prvo staklo sa antirefleksnom zaštitom na svetu i od tada Zeiss kompanija stalno unapređuje svoju tehniku i kvalitet antirefleksnih slojeva.

Izuzetan kvalitet i dugotrajnost

Zeissova stakla su izuzetnog kvaliteta, što potvrđuje činjenica da se sva stakla proizvode sa potpunom UV zaštitom, bez obzira na cenu i vrstu stakala. Potpuno blokiraju štetno UV zračenje talasnih dužina do 400nm, štite Vaše oči i predeo oko očiju. Odlikuju ih izuzetno visoka transparentnost što omogućava nosiocu potpuno oštar vid. Otporna su na ogrebotine, prašinu, prljavštinu i vodu.

Naša preporuka

Nudimo Vam širok spektar Zeiss stakala i zaštitnih slojeva koji doprinose kvalitetu vida, a posebno izdvajamo Premium antirefleksni sloj – DuraVision Platinum. Za razliku od ostalih Zeissovih antirefleksnih slojeva koji imaju zeleni, DuraVision Platinum ima plavičast odsjaj na staklu. Zbog drugačije tehnologije proizvodnje i boje odsjaja, DuraVision Platinum je prozirnije, lakše se čisti i blokira 20% više odbljesaka sa prednje i zadnje strane stakla u odnosu na ostale antirefleksne slojeve.

Za Vas smo pripremili ponudu svih Zeiss stakala i to po promotivnim cenama!

Posetite nas, a mi ćemo Vas posavetovati koje je idealno rešenje za Vaš vid.

Leave a Comment