Najbolja progresivna stakla ZEISS SmartLife 1+1

 

Šta su to progresivna stakla – progresivi?

Trebaju Vam naočare i za čitanje i za daljinu? Više ne morate da nosite dva para i da ih stalno menjate! Za Vas smo spremili najbolju ponudu progresivnih stakala – ZEISS SmartLife, sa kojima ćete od sada moći da u jednim naočarima imate dioptrije za daljinu, kompjuter (srednju udaljenost) i čitanje (blizinu).

 

multifokalna stakla progresivi Zeiss
Multifokalna stakla – progresivi ZEISS

 

Zeiss progresivi SmartLife

SmartLife progresivna stakla su remek delo Zeiss evolucije. Kreirana su za svakoga i prilagođena za život u pokretu uz korišćenje digitalnih uređaja.

Zašto su Zeiss progresivna stakla najbolja na svetu?

Zeiss progresivi vam obezbeđuju jasan vid u svim pravcima i na svim udaljenostima u svakom trenutku! Potpuno su prilagođena vašim potrebama i potpuno personalizovana. Uzimaju u obzir mnogo faktora, počevši od godine rođenja, fizionomije, navika, potrebe korisnika i njegovih aktivnosti, pa su zato iskustva sa Zeiss progresivnim staklima iznad svih očekivanja.

Iskustva sa Zeiss progresivima SmartLife

Iskustva korisnika Zeiss progresivnih stakala su i više nego pozitivna. 98% korisnika, koji su učestvovali u ispitivanju, bi Zeiss SmartLife progresive preporučilo prijateljima, zbog brzog privikavanja i komfornog vida tokom celog dana na svim udaljenostima. Kod svih Zeissovih progresiva, zona za blizinu i čitanje je proširena, jer sve više vremena provodimo ispred ekrana telefona ili računara i čitamo sitna slova i umanjene sadržaje.

zašto izabrati zeiss progresivna stakla
Zašto izabrati Zeiss progresivna stakla?

Koja je cena Zeiss progresivnih stakala?

Sigurno vas sad zanima koja je cena Zeissovih multifokalnih stakala jer kombinuju najsavremenije tehnologije i dostignuća u optičkoj industriji. Prvo, postoji nekoliko vrsta SmartLife progresiva, to su Pure, Plus, Superb i Individual.

 

zeiss smartlife progresivna stakla
ZEISS SmartLife progresivna stakla – Pure, Plus, Superb i Individual

 

Oni se razlikuju po širini progresivnog kanala (oblast jasnog vida), tj. po veličini “mrtvih zona” (periferne zone stakla). Tako sa širinom kanala, raste i cena stakala. Na sve vrste progresiva naneti su i premium antirefleksni slojevi – DuraVision Platinum i potpuna UV zaštita. Mogu biti izrađeni sa plavim filterom BlueGuard koji je ugrađen u samo staklo, u fotoosetljivoj varijanti, bojenim staklima…

Što se tiče cena, ovde ćemo vam napisati osnovnu ponudu SmartLife Pure Zeiss progresiva, ona su 32.100 dinara po komadu.

Zbog velikog interesovanja, kupovinom Zeiss progresiva osvarujete -25% popusta na njih!

Akcija traje do 1.3.2024.

Akcija Zeiss progresiv 1+1

Da li ste znali da kod nas možete da dobijete na poklon Cajsova progresivna stakla? Nije šala, vrlo smo ozbiljni.

Dakle, ako ne želite da iskoristite trenutni popust na Zeiss SmartLife stakla i platite Zeiss progresiv po punoj ceni, pripremili smo vam jednu neverovatnu akciju.

 

Kupovinom jednog para Zeiss SmartLife multifokalnih stakala po redovnim cenama, dobijate drugi par potpuno besplatno. Na ovaj način možete imati dva para kvalitetnih progresivnih stakala, prozirnih i fotoosetljivih, po ceni jednog.

 

Drugi par (poklon) Zeiss stakala će vam u velikoj meri olakšati život. Više ne morate da se brinete ukoliko izgubite naočare ili ih slučajno slomite, jer ćete imati rezervne naočare istog kvaliteta. Jedan par stakala može da bude npr. fotoosetljiv, da tamni i svetli u zavisnosti od količine sunčeve svetlosti, a drugi potpuno proziran. Ukoliko želite možete poručiti i oba para prozirna (bela).

 

zeiss progresivi smartlife
ZEISS progresivi SmartLife

Odaberite najbolja stakla na svetu – Zeiss, za svoje oči i naviknite ih na vrhunski kvalitet.

Zakažite besplatnu proveru dioptrije i konsultacije sa optometristom, da bismo vam predložili najbolje rešenje za vaš vid.

Možete nas pozvati na broj telefona 021/3823-147 i posetiti u ulici Pap Pavla 8 u Novom Sadu.

Leave a Comment