AKCIJA – poklon sunčana stakla sa dioptrijom

S dolaskom sunca dolazi nam i veća potreba za zaštitu očiju protiv štetnih UV zraka. Da bismo izbegli bilo kakva oštećenja vida i očiju, potrebna nam je zaštita za oči. Kao što leti brinemo o koži, moramo brinuti i o očima, jer i na njima može doći do crvenila i opekotina izazvanih UV zračenjem.

Zato smo Vam pripremili ponudu koju ne treba da propustite:

Uz kupovinu Crizal stakala (Essilor Optics) francuskog porekla, dobijate na poklon par sunčanih stakala sa dioptrijom! 

 

Od sada i osobe koje nose dioptrijske naočare mogu biti zaštićene od sunca i videti jasno. Sunčana (bojena) stakla sa Vašom dioptrijom mogu biti izrađenja u sivoj, braon ili zelenoj boji, kao i u željenom nivou zatamnjenja. Pored kvalitetnih sirovina i boja za izradu stakala, posebno je bitno to što će Vaša sunčana stakla imati i zaštitni filter od UV zračenja.

Zašto stakla sa Crizal antirefleksnim zaštitnim slojevima pružaju najbolji vid i najbolju zaštitu?

Dioptrijska Crizal stakla Vas svakodnevno štite od 5 neprijatelja vida – refleksija, grebanje, prljavština, prašina i voda. Pružaju dugotrajnu transparentnost od 99% i imaju najbolji UV filter. Svi Crizal proizvodi dolaze s E-SPF faktorom 25, što znači da je nosilac 25 puta bolje zaštićen nego u slučaju kada ne nosi zaštitu. Zaštitni slojevi se nalaze i sa prednje i zadnje strane stakla. Merenja su pokazala da do 50% ukupne izloženosti UV zračenju dolazi sa zadnje i bočne strane.

U našoj ponudi postoji raspon Crizal stakala (Crizal Easy, Alize, Forte i Prevencia) koji je prilagođen svakom kupcu. Na sledećoj slici možete videti koje su razlike između pomenutih vrsta Crizala.

 

Pružite Vašim očima potpunu zaštitu i uživajte u sunčanim danima!

Leave a Comment