pierre-cardin

PIERRE CARDIN okvir

Pierre Cradin plastični okvir od kvalitetnog acetata izrađen je u klasičnom obliku koji apsolutno svima dobro stoji. Šifra modela je PC8530. Pierre Cardin nam stiže iz prestonice mode, Pariza, pa je jasno zašto ga naše dame često i biraju. Dioptrijski okvir je božanstveno plave boje, osmišljen tako da vašem licu doda boju i vedrinu. Ovaj model bi posebno dobro stojao damama sa plavim očima, jer bi ih sama boja rama naglasila.

Ovaj model naočara je pogodan za ugradnju svih vrsta dioptrijskih stakala, ali vam ih mi preporučujemo za ugradnju stakala sa zaštitnim slojevima protiv plave svetlosti koju emituju ekrani digitalnih uređaja – BlueCut, Zeiss BlueGuard, ili fotoosetljivih/Transitions VIII stakala koja tamne i svetle u zavisnosti od vremenskih prilika.

Vrlo je važno da izbor dioptrijskih stakala odražava i vaš životni stil i upotpune ga. Izborom stakala sa zaštitnim slojevima doprinećete dugotrajnosti samih stakala i boljem vidu. Kako to, pitate se. Antirefleksni zaštitni slojevi  će učiniti da vaše oči dobiju više potrebnih kvalitetnih informacija, pomoću kojih se dobija jasnija slika, bez odbljesaka i razlivanja ivica. Sa tako jasnijom slikom, smanjuje se i naprezanje očiju, pa ćete kao konačan rezultat dobiti jasan vid i odmorne oči.

Stakla koja smo vam u prethodnom delu preporučili – BlueCut i Transitions, u sebi sadrže i antirefleksne zaštitne slojeve i potpunu UV zaštitu, tako da će vam oči biti potpuno zaštićene u svakom trenutku.

 

Pierre Cardin okvir

 

Snižena cena okvira: 13.300 din