Nova MANGO kolekcija okvira

Stigla nam je najveća kolekcija MANGO dioptrijskih okvira do sada. Svi Mango modeli su zanimljivi, mladalački, moderni, sa dosta boja i oblika. Ima i klasičnih oblika, kao i crnih i braon nijansi, ali u ovoj novoj kolekciji pretežno su geometrijski oblici u pitanju, kao i živahne boje i šare. Dosta modela je kružnog oblika, neki imaju retro vajb i unisex su. Neki su savršeni da postanu sunčane naočare ako u njih ugradite stakla u boji sa dioptrijom ili fotoosetljiva stakla. Na našoj Instagram stranici možete videti primere kako smo pojedine okvire ukombinovali sa sunčanim staklima. S obzirom da je sad sezona sunčanih dana, dosta vas želi da ima i sunčane naočare sa dioptrijom i uživa u predstojećem letu.

Na slikama su neki od novih dostupnih ramova, a u radnji vas očekuje kompletna kolekcija.

Zbog čega su Mango modeli toliko posebni

Mango okviri nam dolaze iz Španije, sa vrlo čistim i jednostavnim izrazom, ali uvek sa sobom nose nešto posebno što ih izdvaja od drugih, što se poklapa i sa našom vizijom. Vrlo lako se uklapaju u razne modne kombinacije, jer su rađene sa stilom.

Koja je njihova cena i gde su dostupni

Cena Mango okvira je 9300 dinara, što ih čini dosta primamljivim za jedan svetski brend.

Ako i ti želiš da budeš u duhu Golumbo i Mango estetike, poseti nas u našoj optici u Pap Pavla 8 , u Novom Sadu i odaberi nove savršene naočare.

 

Leave a Comment