CLIP ON NAOČARE

Šta su clip on naočare

Clip on naočare su odlično rešenje za sve one koji imaju dioptriju, a žele da nose sunčane naočare. Sa njima ne morate da skidate  svoje dioptrijske i menjate ih, zato ih često i nazivamo 2u1 naočare. 2 u 1, jer imate i dioptrijske i sunčane naočare sa polarizacionim filterom u jednima. Na dioptrijski okvir se prisloni klip on dodatak za sunce koji pruža kristalno jasan vid bez odbljesaka i 100% UV zaštitu.

Nemojte da vas dioptrija spreči da uživate u svakoj prilici. Zato, dočekajte sunčane dane spremni i izaberite vaše nove naočare za vid sa magnetom. U dioptrijski okvir možete ugraditi dioptrijska stakla po vašoj želji, sa antirefleksnim zaštitnim slojevima, sa plavim filterom, bifokalna, progresivna… Videćete jasno u svako doba dana, i u zatvorenim prostorijama, i napolju kada su vam potrebne naočare za sunce.

 

Na kom principu rade clip on naočare

Klipovi imaju polarizacioni filter i potpunu UV zaštitu. Vrlo su lagani i zatamnjeni 75-80%, kao i sunčane naočare. U sebi imaju magnete kojima se kače za dioptrijski okvir. Magnetići su postavljeni u ćoškovima, i na okviru i na klipu. Kada se magneti dovoljno približe, privući ce se potpuno i klip ce se “uhvatiti” na okvir.

Stavite sunčani klip preko dioptrijskih naočara i dobićete nove sunčane naočare sa polarizacijom. U jednom trenutku imate obične providne naočare – sa dioptrijom, a samo jedan potez vam je dovoljan da dobijete sunčane naočare – sa zatamnjenim polarizovanim staklima sa efikasnom UV zaštitom.

Da li se klip može zakačiti za bilo koji okvir

Najčešće pitanje koje dobijamo je, da li je moguće da kupite samo klip i zakačite ga na svoje naočare ili da li klip može da se stavi na bilo koji novi okvir koji imamo u radnji. Odgovor je NE. Klip i njegov odgovarajući okvir imaju postavljene magnete na tačno određenim mestima tako da se savršeno uklapaju i privlače. Takođe, i oblici okvira i klipa moraju biti srazmerni tako da se ne mogu kombinovati sa različitim modelima.

Clip on naočare – CENA

Sigurno vas zanima koja je cena ovako korisnih i pametnih naočara. Obradovaćemo vas informacijom da je cena pristupačna i u rangu sa običnim dioptrijskim okvirima koji nemaju klip.

Cena klip ON okvira (okvir + suncani dodatak) je 7500 dinara.

U ponudi imamo ženske i muške clip on naočare, plastične i metalne – sa papučicama.

Možete ih poručiti i porukom preko naših Instagram i Facebook profila i poslaćemo vam ih Postexpresom.

Ili nas posetite u Pavla Papa 8, Novi Sad i isprobajte ih na licu mesta.

Leave a Comment