Novembar je pravo vreme za nove naočare.

Iskoristite priliku i kupite rezervne, naočare u boji u kojoj ih do sada niste nosili, mačkaste, okrugle ili pak klasične crne. Akcijska ponuda obuhvata 100 plastičnih okvira modernog dizajna, u raznim bojama i oblicima. Da biste što više štitili svoje oči, pored ispravne dioptrije, potrebna su i kvalitetna stakla.

Zato smo u ovaj akcijski komplet uključili i stakla sa antirefleksnom zaštitom.

Antirefleksni slojevi zaštite su veoma važni jer redukuju refleksiju na staklima, dopuštaju da više svetlosti dođe do oka i samim tim se stvara jasnija slika i oči se manje naprežu. Preporučuju se za rad pod veštačkim osvetljenjem, za korišćenje elektronskih uređaja (kompjuter, telefon, televizor, tablet…),  vožnju (naočare za daljinu), itd.  Smanjuju razlivanje svetlosti po konturama objekta i čine život kvalitetnijim. Stakla su dugotrajnija i lakše se čiste i održavaju u odnosu na ona stakla koja na sebi nemaju zaštitne filtere. Pored antirefleksnih filtera, na staklo se nanosi i zaštita protiv grebanja koja čini staklo otpornije na mehanička oštećenja.

Akcija obuhvata plastični ram +  stakla* sa antirefleksnom zaštitom + futrola + krpica za 3900 din.

Ponuda traje do kraja novembra ili do isteha zaliha.

*Akcija važi za dioptrijska stakla  od -6 do +6 dioptrije sfere i do 2 dioptrije cilindra. Ukoliko Vaša dioptrija izlazi iz ovih okvira, moguća je doplata. Za više informacija nas kontaktirajte.

 

Leave a Comment